Hva er Pitstop?


Pitstop er en kristen ungdomsfestival i regi av Oasen Bibelsenter. Fokus for festivalen er JESUS og livet med Ham. Målgruppen for denne festivalen er ungdom fra 14-19år(de som begynner i 9.klasse høsten 2015 og oppover).
Vi har hatt besøk av talere fra nær og fjern, som kommer og øser ut av sine personlige erfaringer i livet med Jesus. Vi har sett mange ta imot Jesus, bli helbredet og ha sterke møter med Jesus gjennom det som skjer på festivalen.

Pitstop ønsker å tilby et trygt, gøy og spennende slutt på sommerferien, hvor ungdommene kan bli oppmuntret til å skape nye vennskap og gå fremover i livet med Jesus.


Målet med festivalen


Målet med Pitstop er å utruste ungdommer til å leve det kristne livet i hverdagen. Vi ønsker å inspirere dem til å leve en Kristus-lik livsstil. Gjennom et fokus på Jesus og Guds Ord ønsker vi å se ungdommer forandret slik at de kan ikke annet enn å leve ut. Vi vil inspirere, utruste og styrke ungdommene i sin egen tror på Jesus Kristus og gjøre dem bevisst på hvem de er i Ham.

Festivalen har den hensikt å utruste ungdom til å leve et nært liv med Jesus i hverdagen, være et vitne for sin verden og tjene i sin lokale menighet. Vi tror at når ungdom får se hvordan det er å være en del av noe større enn seg selv, at de får et utvidet perspektiv av kirka.
Vi tror at denne dags generasjon kan gjennom et møte med Jesus – være med å forandre sin verden!+

Les mer om pitstop på:

http://pitstopfestival.no/