ET UTSTRAKT ARBEID


Oasen driver et utstrakt arbeid i forhold til barn, ungdom, familier og eldre i både Søgne og Mandal. For å klare å gjennomføre alt dette er vi heldige som har mange trofaste støtte partnere som bidrar både praktisk og økonomisk. Ønsker du å være med å støtte arbeidet økonomisk, og samtidig få skattefradrag, har vi fire alternativer:


1.

Avtalegiro

Fast beløp går automatisk via din nettbank. Avtalegiro sikrer kontinuitet både for deg som giver, og for menigheten. Din innbetalingen registreres automatisk for skattefradrag. Dette sparer menigheten for mye arbeid knyttet til bokføring / regnskap. Etter at avtalen er opprettet kan du selv endre beløpet som trekkes i din nettbank. Du kan opprette avtalen her.

2.

Overføring konto

Kontakt menighetskontoret, og få tilsendt et individuelt KID. nr. som brukes for innbetaling av gaver. Dette sikrer innberetning av skattefradrag på samme måte som med Avtalegiro. Du kan også overføre et beløp direkte til vår konto 3000.32.77913 uten KID dersom du ønsker det. Dette skaper en del ekstra arbeid for vår regnskapsavdeling men vi er uansett svært takknemlig for din gave!

3.

Gi med Vipps

Gi enkelt og gebyrfritt din gave til Oasen ved hjelp av vipps appen på din mobiltelefon. Dette gjøres ved å søke opp Oasen bibelsenter i vipps appen og sende penger direkte til vår vipps konto. Du finner oss i vipps ved å søke etter Oasen Bibelsenter eller vårt serienummer som er 13067. NB: Vipps gir ikke skattefradrag.


Skattefradrag

Visste du at gaver som gis til Oasen gir årlig skattefradrag på for gaver opp til kr. 40.000,- (årlig). Dette gjelder normalt kun for registrerte gaver, altså overføring med Avtale Giro og gaver per bank m/KID. Gaver gitt med kontanter, bankterminal eller Vipps blir normalt ikke registrert på navn og fødselsnummer, og vil derfor ikke bli regnet med i det fradragsberettigede beløpet.Enhver skal komme med den gaven han har råd til, alt etter den velsignelsen Herren din Gud har gitt deg.

– 5 Mos 16:17