Søndagsskolen

Minstemann

Luckykids

Happykids

PreTeens


Barna


Barna er det mest verdifulle vi har. Som menighet vil vi stå sammen med foreldrene i å gi barna troen på Jesus fra de er små. Derfor har vi søndagsskole under gudstjenesten i fra 1-års alder. En herlig gjeng med voksne og ungdommer er klar til å være sammen med barna når det kalles til søndagsskole med fortellinger, sanger, drama, sport og lek.Minstemann

Minstemann: Alder : 0-2 år
Sted : Sidesalen, med inngang fra hovedentré
I sidesalen har vi leker som passer for de aller minste. Her er det lydoverføring og vinduer fra hovedsalen så mamma og pappaer kan følge med på gudstjenesten, mens barna kan leke, spise eller sove litt.“Dere foreldre, vekk ikke sinne og trass hos barna deres, men gi dem omsorg, så de får en oppdragelse og rettledning som er etter Herrens vilje.”

– Ef 6,4Luckykids

Alder : 3-6 år
Sted : Barnehagerommet

På Lucky kids presenterer vi bibelhistorier, synger, ber sammen, leker sammen, svarer på spørsmål, lager noe fint, tegner en tegning, spiser litt frukt og får nye venner. Alt i skjønn forening, på ekte førskolebarn vis.“Lær den unge veien han skal gå, så forlater han den ikke når han blir gammel.”

– Ordsp 22:6Happykids

Alder : 1 – 4 trinn
Sted: Søndagsskolesalen, med inngang fra kaféen
Happy kids er et fartfylt sted med glade barn. Her dramatiseres historiene vi kjenner fra bibelen, og vi har sang og konkurranser. I siste halvdel har vi lekestasjoner og spiser frukt.“Lær dem videre til barna deres, snakk om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, når du legger deg og når du står opp.”

– 5 Mos 11:19PreTeens


Alder: 5 trinn – oppover
Sted : Stua i 2. etg

På Pre-Teens har vi engasjerte voksne som formidler Jesus og hans handlinger, både fra bibelens tid og i nåtid, til ungdommene. I siste halvdel har vi samtaler, spill og litt å spise. Pre-teens går ikke ut av gudstjenesten sammen med de andre søndagsskolegruppene, men går til sin samling når talen begynner.“Da kalte han til seg et lite barn, stilte det midt iblant dem og sa: «Sannelig, jeg sier dere: Uten at dere vender om og blir som barn, kommer dere ikke inn i himmelriket.”

– Matt 18:3